Tim Hofman
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 september 2020 door Jeffrey Schipper

Boze Bekende Nederlander windt zich opnieuw op over abortus-standpunt christenen

"Dom EO-gejengel." Op deze manier vat BNN-presentator Tim Hofman uitspraken van SGP-Kamerlid Roelof Bisschop over abortus samen. De Bekende Nederlander windt zich via sociale media op over het abortus-standpunt van conservatieve christenen. En dat is niet de eerste keer.

Hofman reageert op een recent fragment uit deze recente aflevering van het NPO-programma Danny op straat. Te zien is hoe presentator Danny de wereld van antiabortusactivisten in duikt. Ook het SGP-Kamerlid wordt in de uitzending ondervraagd, tot ongenoegen van Hofman. De presentator struikelde over deze opmerking van Bisschop: "Er komt een tijd dat een nieuwe generatie zich zal afvragen hoe het in vredesnaam mogelijk is geweest dat mensen bij hun volle verstand verdedigd hebben dat het beëindigen van menselijk leven wettelijk is toegestaan."

"Fascinerend", reageert Hofman via Twitter. "Overhit Kamerlid stelt dat mensen zich OOIT af zullen vragen hoe het mógelijk kon zijn dat abortus wettelijk toegestaan kon worden. Hoezo ooit? Dat is nog nooit niet zo geweest? Waarvan akte bij je eigen partij? Die voor de doodstraf is? Kan iemand het meteen even uitleggen aan Roelof Bisschop? Zijn we wellicht nog voor de spruitjes op tafel staan van dit domme EO-gejengel af."

Vorig jaar maakte Hofman stampij over een tweet van SGP-leider Kees van der Staaij over abortus. Vervolgens ontstond er via Twitter een openbare abortusdiscussie tussen Hofman en de beheerder van het officiële Twitter-account van de SGP. Zie: SGP verdedigt in discussie met boze Bekende Nederlander abortusstandpunt.

Zie ook: Terugkijken: waarom christenen actie voeren bij abortusklinieken.

Reacties

@Tim Hofman

Toen ik je ontboezemingen las moest ik denken aan de uitdrukking “niet op reageren, Lena” (klassieker Wim Sonneveld).Maar toch moet mij het volgende van het hart: “Het SGP-kamerlid Bisschop heeft volkomen gelijk. Overigens ooit zullen we rekenschap van onze daden moeten afleggen. Aan wie? Aan Jezus Christus! Ook jij, Tim Hofman, zal of je het gelooft of niet dit moeten doen.

R
Ongelofelijk hoe mensen kindermoord gewoon goed kunnen praten. Is deze man zich er van bewust dat in Nederland abortus tot de 25e week van de zwangerschap mag plaats vinden. Ook zónder medische redenen? Als een moeder het kind niet wilt, mag ze het dus tot de 25e week volgens de wet vermoorden. Absoluut gruwelijk.
J
Vroeger offerden mensen hun kinderen aan Baal en Moloch en nog wat andere afgoden, vandaag de dag offeren mensen door abortus nog steeds aan die afgoden !

Een kindje wordt verwekt uit Liefde en door God geschonken en gevormd uit Liefde,

maar als je God niet kent, ken je ook de Liefde niet, want God IS Liefde !

Tegenwoordig wordt steeds meer -- liefde -- genoemd, maar SEX is GEEN Liefde ...

Een kindje heeft vanaf conceptie een ziel, een Eeuwige ziel, weerzinwekkend als je de Zegening ,die elk kind is , ombrengt of om laat brengen !
Toon meer reacties (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen