Adhocdocent
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

SAMEN MET ADHOCDOCENT

 

Help ons on(der)wijs, word leswaarnemer!

Doordat een leerkracht al thuis moet blijven bij verkoudheidsklachten, staat het lesrooster op onze scholen enorm onder druk. Leerkrachten willen wel vanuit huis digitaal de lessen verzorgen… maar wie staat er dan voor de klas? Zelfstandig toetsen laten maken door leerlingen, zonder begeleiding, is de beste garantie voor uitstekende cijfers, maar niet voor het leerproces.

Afgelopen maanden heeft ons wel geleerd, les is fijn en school is leuk! Na maanden thuiszitten of halve dagen naar school, zijn zowel leerlingen als ouders het erover eens: naar school gaan is zo gek nog niet. Of met andere woorden, het is broodnodig. Het geeft je ritme, dagbesteding, je ontmoet leeftijdsgenoten en daarnaast ben je druk met je schoolwerk.

Daarom zijn wij voor onze christelijke en reformatorische scholen met spoed op zoek naar leswaarnemers. Je vervangt de zieke leerkracht en zo zorg je ervoor dat de digitale les gegeven wordt, het huiswerk gemaakt wordt en de toets wordt afgenomen.

Heb jij een hart voor jongeren? Ben jij de gangmaker die de groep stil krijgt? Of de moeder voor wie de klas hetzelfde is als het managen van haar gezin? Denk je weleens na over een overstap naar het onderwijs? Spring juist nu bij in het onderwijs en help onze scholen het coronatijdperk door als leswaarnemer. Onderwijs doe je samen!

Ik wil helpen!