Best Life Church
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 september 2020 door Best Life Church

Best Life Church viert 25-jarig bestaan met 6 diensten

Op zondag 27 september viert Best Life Church het 25-jarig bestaan van de kerk. In de gerenoveerde Jacobuskerk vinden 6 feestelijke diensten plaats met onder andere moderne muziek, dans, bijzondere verhalen en een apart kinderfeest.

Voorganger Paul van der Boom, oprichter van deze kerkgemeenschap: “Ik was 23 jaar oud toen ik als student een diepe ervaring met Gods liefde had. Dat motiveerde mij enorm om ook aan andere mensen het goede nieuws over Jezus te vertellen. Samen met mijn vrouw en onze 4 kleine kinderen hebben we Best Life Church opgericht. Nu, 25 jaar verder, kunnen we alleen maar zeggen: het was één groot avontuur!”

Tentoonstelling
Tevens word je meegenomen in de afgelopen 25 jaar van Best Life Church door middel van een tentoonstelling door het hele gebouw. Ook wordt er in de diensten stil gestaan bij de geschiedenis van de kerk.

Kinderen
Voor de kinderen is er een eigen Kids Party met onder andere een springkussen en schmink.

Aanmelden
Het jubileum vindt plaats in de Jakobuskerk in Utrecht op zondag 27 september.
Er zijn 6 gratis diensten van 60 minuten. Aanvang om 09:30 uur, 11:00 uur, 12:30 uur, 14:00 uur, 15:30 uur en 19:00 uur.
Aanmelden is noodzakelijk vanwege de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over Best Life Church en tickets zijn te vinden op deze website.

Best Life Church
Best Life Church is een moderne kerk in het hartje van Zuilen. Best Life Church huisvestte zich in 2017 in de Jakobuskerk. Iedere zondag zijn er 4 eigentijdse diensten die zich kenmerken door moderne muziek, veel jongeren en een praktische boodschap die toepasbaar is in het dagelijks leven. Voor de kinderen is er een uitgebreid programma. De diensten zijn elke zondag om 9.30, 11.00, 12.30 en 19.00 uur.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen