Op naar Jeruzalem
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 september 2020 door Jeffrey Schipper

NEEMA Games en Christenen voor Israël halen met een nieuw spel Israël in huis

Uitgeverij NEEMA Games komt in samenwerking met Christenen voor Israël met het nieuwe bordspel Op naar Jeruzalem, een spel voor het hele gezin. Het spel neemt je mee op reis door Israël, het land van de Bijbel, op zoek naar verborgen verhalen. Vanaf deze maand is Op naar Jeruzalem verkrijgbaar bij alle christelijke boekhandels en webshops.

Israël is voor veel christenen een geliefd land om te ontdekken en te verkennen. Het land van de Bijbel kent een rijke cultuur en een fascinerende geschiedenis. Met het spel Op naar Jeruzalem ontdek je Israël op een hele nieuwe manier. Door middel van de mooie landkaart die het bord vormt, reis je binnen een uur van de Golanhoogten naar de Negev-woestijn en vele andere plekken. Het is een ideale manier voor kinderen en volwassenen om kennis te maken met Israël en op zoveel mogelijk plaatsen wetenswaardigheden te verzamelen.

Henk Nennie-van Gemeren van NEEMA Games: "De Bijbelse geschiedenis in het land Israël maakt het een enorm interessante locatie waar we nog steeds veel van kunnen leren. Maar waar vond nu precies wat plaats en welke betekenis had dat daardoor? Een spel dat echt leuk is om te spelen en je kunt winnen door wetenswaardigheden te verzamelen, zonder dat bepaalde voorkennis belangrijk is."

Christenen voor Israël
Veel mensen houden van spelletjes. Dat hebben we in de afgelopen tijd ook weer gezien. Het is een fijne manier om samen bezig te zijn. Door wetenswaardigheden in Israël te verzamelen, leer je niet alleen het land kennen, maar ga je al iets begrijpen van de waarde van het land.

Frank van Oordt, directeur van Christenen voor Israël: "De mooiste reis van je leven is de reis naar Israël. Dit spel is daarop een mooie voorbereiding, maar ook mooi als terugblik. En zelfs als een reis niet in het verschiet ligt, is het een spannend spel om te spelen."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen