Ds. J. P. Ouwehand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 september 2020 door Jeffrey Schipper

Ds. J. P. Ouwehand aanvaardt beroep hervormd Ilpendam-Watergang

De hervormde gemeente Ilpendam in combinatie met Watergang verwelkomt ds. J. P. Ouwehand als nieuwe predikant. Hij volgt de in 2017 naar De Bilt vertrokken ds. H. E. Dankers op. Ouwehand is momenteel nog werkzaam als directeur van de GZB.

Ook ds. W. Feenstra bereidt zich voor op een verhuizing. De predikant aanvaardt een beroep van de gereformeerde kerk (PKN) te Twijzelerheide (35 %) in combinatie met Noardburgum (35 %).

Ds. S. J. van der Vlies heeft een beroep (60 %) ontvangen van de protestantse gemeente in Rotterdam-Zuid (Maranathakerk). Onlangs deed ds. P. J. Visser in deze gemeente intrede als deeltijdpredikant. De hervormde gemeente in Ruinerwold hoopt op de komst van ds. E. van Veen als deeltijdpredikant (50 %).

De hervormde gemeente in Amstelveen-Buitenveldert heeft een beroep uitgebracht op ds. L. W. den Boer. De predikant uit Sliedrecht kan daar aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Bodegraven vertrokken ds. A. Baas.

Ds. D. Hoolwerf heeft bedankt voor een beroep uit Numansdorp. De hervormde gemeente zoekt een gemeentepredikant vanwege het vertrek van ds. C. D. van Alphen naar Rhoon. Hoolwerf blijft trouw aan zijn gemeente in Stellendam.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen