Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 september 2020 door Redactie

Corona-uitbraak bij christelijke studentenvereniging: 29 besmettingen

Tientallen leden van de Navigators Studentenvereniging Groningen (N.S.G.) zijn positief getest op het coronavirus. Het gaat om in totaal 29 besmettingen, zo melden verschillende media.

"Het bron- en contactonderzoek is nog bezig", licht bestuurslid Rixt Oving toe tegenover RTV Noord. "Daar komt bij dat we de verenigingsactiviteiten afgelopen donderdag hebben stilgelegd, dus wij verwachten dat er nog meer besmettingen bijkomen. In alle gevallen gaat het om milde klachten. Overigens is een aantal leden inmiddels weer klachtenvrij."

De studentenvereniging staat in nauw contact met de Veiligheidsregio Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool en volgt de adviezen van de GGD. Navigators Studentenvereniging is een christelijke studentenvereniging in Groningen met tussen de 450 en 500 leden.

Reacties

H
Covid is wel een echt virus, maar de mate waarin het toeslaat wordt schrómelijk overdreven!! Overheid en media doen er werkelijk álles aan (dagelijkse nep-dodentallen etc.) om onder de bevolking de angst er goed in te houden, zodat zij hun linkse, globalistische agenda erdoor kunnen drukken...

Wist je dat de PCR-test helemaal GEEN diagnostisch middel is, en dat hij daar ook nóóit voor ontwikkeld is? Informeer je goed hierover en bekijk deze video, daarin wordt het heel duidelijk uitgelegd:

https://youtu.be/3qdjT0H613k

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!