Arts Fair
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 september 2020 door Redactie

School voor christelijke kunst start crowdfundingsactie

Kunst biedt hoop, ontroert en geeft een inkijkje in de creatieve vermogens van de mens. Stichting Intuitive Arts Movement (I AM) wil dat graag aan het publiek tonen en organiseert op zaterdag 26 september 2020 een Arts Fair. Tijdens deze dag exposeren twintig kunstenaars uit heel Nederland hun werk voor het publiek. Onder andere Elise Wessels (tekeningen), Egbert Jansen (fotografie), Adrianne Rook (3D sculpturen) en Carla Veldhuis (schilderijen) zullen hun beste werken laten zien.

De kunstwerken kunnen niet alleen bekeken en bewonderd worden. Er is ook de mogelijkheid om deze werken te kopen in de vorm van een print op canvas, een ansichtkaart of als poster. Een deel van de opbrengsten gaan naar I AM, die in het schooljaar 2021-2022 zal starten met een christelijke kunst- en bijbelschool.

De Arts Fair vindt plaats in en om de Credo Church in Amsterdam (Kometensingel 58). Credo Church is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanwege de huidige omstandigheden is er geen catering, maar na het bezoeken van de artsfair zal er een stand zijn voor diverse warme dranken to-go. Voor de kinderen staat er buiten een springkussen klaar. De Arts Fair is gratis te bezoeken, maar reserveren is noodzakelijk in verband met de RIVM-maatregelen vanwege het coronavirus.

Wil jij de mooiste kunstwerken zien van opkomende en professionele christelijke kunstenaars? En wil jij stichting I AM steunen in haar werk? Reserveren kan via deze website.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!