Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 september 2020 door Redactie

Drs. Gerard de Lange geeft cursus over Bijbelse toekomstverwachting

"De HEERE God stimuleert ons om bezig te zijn met de verwachting die Hij wekt voor de toekomst. Zo wordt degene die het boek Openbaring hardop voorleest geprezen. God heeft naar verhouding veel over de toekomst bekendgemaakt", stelt drs. Gerard de Lange. Hij geeft binnenkort een cursus over het Bijbelboek Daniël.

De Lange: "Veel predikant houden op wanneer ze bij Daniël 7 aangeland zijn, maar ik ben verder gegaan en heb uit heel Daniël gepreekt. Ook het boek Openbaring ben ik door gekropen met de gemeente. Niet alleen was er bij mij de interesse maar ook het besef van urgentie wat mij er toe bracht om door te gaan. De Heere Jezus moedigt ons aan om het boek Daniël eens goed te bekijken. Als we dat doen zouden we beter begrijpen wat Hij bedoelt met ‘de verwoestende gruwel’." Onder andere de vraag wat het wil het zeggen dat de Heere Jezus dit begrip ‘verwoestende gruwel’ uit Daniël aanhaalt en die op de toekomst projecteert, komt aan bod.

De cursus begint op 20 september in de Proosdijkerk aan de Veenderweg 193 in Ede (14:00-16:00 uur). De cursus wordt 7 weken achtereen elke zondag gehouden. Neem contact op met drs. De Lange voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!