sean feucht
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 september 2020 door Geerten van Breugel

Worshipleader Sean Feucht woedend op ambtenaren Seattle na weigeren gebedsbijeenkomst tegen corona

Politiek activist en worshipzanger Sean Feucht is furieus op de gemeente Seattle, omdat ze het hem verboden een gebedsbijeenkomst tegen het coronavirus te organiseren op de Amerikaanse Dag van de Arbeid. Hij zegt dat de gemeente activisten van Antifa wel toelaat en ze laat "rellen", meldt de Christian Post.

Feucht heeft een indrukwekkende geschiedenis op het gebied van gebedsrally's, hij organiseerde er al 19 tegen de wil van autoriteiten in. Ambtenaren van de gemeente Seattle besloten het Gas Works Park 's maandags te sluiten, omdat het "vol zou kunnen zijn en dat impact zou hebben op de gezondheid van inwoners". De activist is het daar niet mee eens: "Dit is het hoogtepunt van hypocrisie van de stad Seattle. Ze knijpen een oogje dicht voor rellen, plundering en Antifa, terwijl ze weigeren christenen te laten zingen en te aanbidden. Eerst sluit de overheid kerken, nu sluit het parken om ons het onmogelijk te maken te aanbidden. Het is tijd om op te staan, kerk!"

In eerdere versies van Feuchts bijeenkomsten droegen de deelnemers geen mondkapjes en hielden ze geen afstand

Ambtenaren leggen in een statement uit dat de sluiting nodig was omdat bezoekers van de gebedsrally geen afstand zouden houden. In eerdere versies van Feuchts bijeenkomsten droegen de deelnemers geen mondkapjes en hielden ze geen afstand. "Uit voorzorg hebben we ervoor gekozen het Gas Works Park de hele dag te sluiten", zeiden officials van het park. "We doen er alles aan dat parken open kunnen blijven, omdat ze voor de nodige gezondheid zorgen binnen onze gemeenschap. Toch moeten we er ook voor zorgen dat het geen plekken worden waar corona wordt overgedragen. Een bijeenkomst zonder afstand en mondkapjes is een risico."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!