martin mans
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 september 2020 door Redactie

Herstel Martin Mans kost tijd: "Maar het komt goed"

Het gaat een stuk beter met Martin Mans. De bekende organist kreeg twee weken geleden een fietsongeluk en liep daarbij een hersenschudding, een scheurtje in de schelde, sleutelbeenbreuk, gebroken schouderblad, vier gebroken ribben, breuken aan de oogkas, inwendige kneuzingen en een schaafwonden op.

De organist verbleef zelfs enige tijd op de Intensive Care van het Leids Universitair Medisch Centrum. Inmiddels is hij gelukkig weer thuis en schrijft hij op Facebook dat het stap voor stuk de goede kant op gaat. “Rust is het beste en vrijwel enige medicijn dat breuken en kneuzingen doet genezen”, laat hij weten. “De hersenschudding is stabiel. Af en toe nog wat hoofdpijn. Ook het scheurtje in de schedel zorgt niet meer voor complicaties.”

Ook de andere verwondingen en breuken herstellen volgens Mans langzaam maar zeker, al geeft hij wel aan dat het tijd nodig heeft. Verder bedankt hij de mensen die met hem meeleven. “Duizenden kaartjes, brieven, mailtjes, apps, fruitmanden, boeketten etc. geven aan dat er enorm meegeleefd wordt! Dank daarvoor! Ook dank aan de mensen om me heen, die me steunen en er zijn. Het gaat nog even duren, maar het komt goed, want we hebben elkaar.”

Reacties

M
Van harte beterschap gewenst !
J

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!