Doop Thailand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 september 2020 door Redactie

Fantastisch: Ruim 1400 mensen op één zondag gedoopt in Thailand

Waar het christendom in het Westen steeds verder naar de achtergrond verdwijnt en de kerken leeglopen, zien we in landen als Thailand een heel ander beeld. Predikant en zendeling Marten Visser deelt op Twitter een indrukwekkende foto van een massale doopdienst. 

De huiskerken schieten in Thailand als paddestoelen uit de grond en steeds meer mensen komen hier tot geloof. Het leidde afgelopen zondag tot een massale doopdienst in een rivier, zo vertelt Marten Visser op Twitter. In totaal werden er maar liefst 1435 mensen gedoopt op die dag. Op de foto is te zien dat er in het water twintig mannen klaar staan om de doop te gaan bedienen bij de honderden mensen die klaar staan om hun geloof te belijden. 

Vorig jaar deelde Visser ook al beelden van een massale doopdienst in Thailand. Daarbij werden 630 mensen gedoopt. "De opwekking in Thailand waar ik 15 jaar voor gebeden en gewerkt heb zonder haar te zien, is er nu", schreef hij destijds bij het filmpje.

Foto: Marten Visser, Twitter.

Zie ook: Opwekking in Thailand: Indrukwekkende beelden van honderden dopelingen.

Reacties

T
Wat mij betreft is dit vandaag het mooiste bericht op CIP. Het is een enorm bevrijdingsfeest wanneer zo veel mensen tot Jezus komen. De weg vanuit de duisternis tot het licht. De wereld is vol leed en pijn, maar wie zich door Jezus aanvaard weet wordt totaal vernieuwd. Wat een vreugde te mogen leven met Jezus als een glorieus antwoord op de vraag van wat een zinvol leven is.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!