Paul Blokhuis
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 september 2020 door Jeffrey Schipper

Staatssecretaris Blokhuis (VWS) spreekt op Kroonbede 2020

Tijdens de Kroonbede 2020 op dinsdag 8 september zal Paul Blokhuis (staatssecretaris van VWS) een persoonlijk geloofsverhaal vertellen. Rikko Voorberg (theoloog en schrijver) zal spreken rondom het thema. Omdat het dit jaar 75 jaar geleden is dat Nederland werd bevrijd, staat de Kroonbede in het teken van het thema ‘Bidden om Bevrijding’. We zijn dankbaar dat we 75 jaar bevrijding mogen vieren, maar we zijn ook dankbaar dat God bevrijding geeft door Zijn Zoon.

De Kroonbede is een initiatief van Haagse kerken en bidt al 20 jaar rondom Prinsjesdag voor politiek Den Haag. David van Keulen, voorzitter van het organiserend comité: “We geloven dat gebed Nederland kan veranderen en waar kan je dan beter beginnen dan bij de politiek? We zijn dan ook blij dat ook staatssecretaris Blokhuis zich hieraan verbonden weet en zijn verhaal met ons wil delen.”

Petra de Nooy (stadsdominee bij Missionair Platfom Den Haag), Gerrit den Broeder (voorganger Morgenstergemeente) en Ethline Stamper (pastora Dios Ku Nos Ministry) zullen tijdens de dienst het gebed leiden. De band Break Free Worship (bekend als winnaar van “De beste kerkband 2017”) zal musiceren en zingen.

Vanwege alle COVID-19-maatregelen is de Kroonbede dit jaar helaas niet openbaar toegankelijk. De dienst (vanuit de Nebokerk in Moerwijk) is op dinsdag 8 september vanaf 20.00 uur live te volgen via deze website. Bezoekers die geen mogelijkheden hebben om de livestream te volgen, kunnen zich aanmelden via kroonbededenhaag@gmail.com. In verband met de COVID-19-maatregelen is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de kerk.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!