70 jaar oude trouwfoto
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

07 september 2020 door Patrick Goede

70 jaar oude trouwfoto die werd gevonden tijdens brand in Californië terug bij eigenaar

Cindi Whaley moest halsoverkop haar huis uit vluchten afgelopen week. Vanwege de vele bosbranden nam ze in allerijl haar kostbaarste bezittingen mee. Helaas viel de 70 jaar oude trouwfoto van haar ouders daarbij per ongeluk uit de auto. Nu is de foto weer terug bij Cindi, en nog steeds in goede staat verkerend.

Ze had niet door dat ze de foto verloren had in de turbulente vlucht uit haar huis. Maar daar kwam verandering in toen ze het Facebookbericht van Yesina Duran onder ogen kreeg. Het bericht met de trouwfoto van haar ouders was viral gegaan. 

Remember the mystery wedding photo I posted about last week found on the side of the road in #Vacaville in the...

Geplaatst door Madison Wade op Maandag 31 augustus 2020

Duran vertelde aan de CBN News dat Cindi huilend op haar afkwam toen ze de foto overhandigde. "Ze knielde en bad vanuit dankbaarheid. Ze zei dat ze niet wist wat ze zonder de foto had aangemoeten en dat ik haar engel was", vertelt Yesina Duran.

De foto was extra speciaal voor Whaley omdat tijdens het maken ervan haar moeder zwanger was van haar. Cindi: "Ik was zo blij en opgewonden. Mijn ouders zijn meer dan vijftig jaar getrouwd geweest. Ik geloof niet in toeval. Ik zie het echt als een zegen van God dat ik de foto terug heb!" 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!