John C. Sapp Jr.
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 september 2020 door Nienke Alblas

Amerikaanse jeugdleider gearresteerd voor herhaaldelijk seksueel misbruik van twee tieners

Een jeugdleider uit een kerk in Delaware is gearresteerd wegens seksueel misbruik van twee tienermeiden uit zijn jeugdgroep. De Christian Post meldt dat de tienermeisjes bij elkaar meer dan tachtig keer door John C. Sapp Jr. (34) zijn misbruikt.

De arrestatie volgde nadat Sapp een van zijn daden opbiechtte aan de voorganger van de kerk. Niet veel later stapte een van de meisjes in kwestie naar voren om van het misbruik te getuigen. Het gaat om verschillende vormen van seksueel misbruik waar twee meisjes slachtoffer van werden. In het rapport van de rechter staat vermeld dat Sapp een 'geheime relatie' had met een meisje van vijftien die twee jaar voortduurde. Het andere meisje was zestien jaar oud en had gedurende een jaar een 'geheime seksuele relatie' met Sapp.

De locatie van het misbruik was verschillend, maar er wordt vermeld dat de meisjes seksuele relaties hadden met Sapp in zijn huis, auto, de parkeerplaats, de kerk en een kamp met de jeugdgroep.

Sapp is gearresteerd en zal nog een laatste keer verhoord worden voor de rechtszaak die in het Amerikaanse Delaware wordt gehouden.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!