rosanne bakker
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

02 september 2020 door Nienke Alblas

Na een gebedsverhoring volgde een nachtmerrie: "We mochten huilen bij God"

Toen Rosanne Bakker en haar man drie jaar getrouwd waren, wilden ze graag een gezin starten. Na een jaar was Rosanne helaas nog niet zwanger, in hun gemeente DoorBrekers liet ze voor haar bidden. Niet lang daarna raakte ze zwanger, maar het kindje bleek niet levensvatbaar. "Dit was heel bizar, aan de ene kant hoor je dat Gods belofte omkeer gaat brengen en ben je heel blij als dit gebeurt. Aan de andere kant wordt dan weer afgenomen wat je net hebt ontvangen", vertelt Rosanne.

"We wisten dat we mochten huilen bij God en dat dit niet is wat God wil voor ons. God heeft ons dit niet aangedaan, er is er maar één die wil dat het kindje niet geboren wordt." Het verlangen bleef en in gebed maakten Rosanne en haar man de keuze te blijven hopen. "Wij geloven dat God dit verlangen in ons hart heeft gelegd, dus we gaan hier in staan."

Bekijk in de onderstaande video van Doorbrekers hoe Rosanne en haar man uiteindelijk gezegend werden met twee gezonde kinderen.

Interview met Rosanne Bakker.

Rosanne Bakker was te gast in de studio. Ze kon moeilijk zwanger worden en heeft meerdere miskramen gehad, omdat een bepaald gen niet goed was. Nu vele jaren later hebben ze twee gezonde kinderen. In dit interview vertelt ze hoe ze in deze periode is omgaan met deze berg, de teleurstellingen en hoe ze God hierin heeft ervaren.

Geplaatst door DoorBrekers op Zondag 16 augustus 2020

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!