palestina
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

31 augustus 2020 door Redactie

Palestijnse leider: "Lot van kinderen is om te sterven voor Palestina"

Mu’tasim Tayyim, directeur van het presidentiële bureau van de Palestijnse leider Mahmoud Abbas, heeft in een tv-programma bizarre uitspraken gedaan over Palestijnse kinderen. Hij stelde dat het hun lot is te sterven voor Palestina.

Hij deed de uitspraken in een interview op de officiële televisiezender van Palestina. “Zolang Jeruzalem bezet is, zal de Palestijnse strijd escaleren”, stelde hij onomwonden. “Zolang Jeruzalem bezet is, zijn onze ziel en ons bloed voor Jeruzalem, voor zijn heilige plaatsen. We zullen niet aarzelen om Jeruzalem te beschermen en te verdedigen. En alles wat Arabisch-Palestijns-islamitisch-christelijk is in Jeruzalem. De jongens en meisjes van Jeruzalem leren de hele wereld wat opoffering en zelfopoffering is.”

Want dat is volgens Tayyim waar Palestijnse kinderen voor voorbestemd zijn. “Het lot van de Palestijnse kinderen is om te sterven voor Palestina, ze moeten zichzelf opofferen voor Jeruzalem en de heilige plaatsen.”

Reacties

R
Waarom worden dit 'bizarre uitspraken' genoemd? Wie zich hierover verbaasd wordt dringend aangeraden de koran eens van begin tot eind te lezen.
T
Het ergste wat je zo ongeveer kunt doen als mens is je kind te offeren aan een afgod. Voorbeeld daar van in koning Manasse die zijn zonen door het vuur deed gaan. Hij offerde ze aan Moloch in het dal van Hinom. Dat is waar het woord Gehenna / hel vandaan komt. Zo offerden islamieten hun kinderen door ze voor de troepen uit door de mijnenvelden te sturen. Dat gebeurde in de oorlog Irak/ Iran. Dan toch roepen ¨Allah akbar¨. Hoe dwingend die duistere macht haar gelovigen in zijn macht heeft.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!