Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 augustus 2020 door Family7

Minister Slob eerste gast in nieuw seizoen Uitgelicht!

Onderwijsminister Arie Slob is de eerste gast in het nieuwe seizoen van Uitgelicht! Het actualiteitenprogramma, waarin met een christelijk perspectief naar nieuws wordt gekeken, is vanaf 31 augustus weer elke werkdag te zien op de christelijke tv-zender Family7.

Minister Slob is te gast om te praten over het coronabeleid in het onderwijs. Elke school volgt haar eigen regels en dit zorgt bij leraren, ouders en kinderen voor onduidelijkheid. Moet het ministerie hier meer regie in tonen? En hoe schadelijk is het dat leerlingen leerachterstanden oplopen door de coronacrisis?

Nieuwe presentatoren
Uitgelicht! is al vijf jaar lang een vaste waarde in de programmering van Family7. Ook dit seizoen staan presentatoren Riekelt Pasterkamp en Sara van Oordt klaar om het dagelijkse nieuws te voorzien van christelijk commentaar. Stephanie van der Horst, Laurens Sok en Maarten Ouweneel komen dit jaar het presentatieteam versterken. Naast algemene onderwerpen als de coronacrisis, de Amerikaanse presidentverkiezingen en de Tweede Kamerverkiezingen in maart, besteedt het Uitgelicht!-team ook aandacht aan thema’s als christenvervolging, de doorlopende discussies over abortus en euthanasie en het laatste nieuws uit Israël.

Uitgelicht! is vanaf 31 augustus weer elke werkdag te zien om 20.30 uur op Family7.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!