tiktok
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

28 augustus 2020 door Nienke Alblas

Atheïst komt tot geloof via TikTok en deelt getuigenis in emotionele video

Waar verschillende mensen commentaar leveren op TikTok wegens de wereldse content, kwam de influencer Felicia (32) juist tot geloof via het platform. Op haar account @inkydoeshair deelt ze haar getuigenis.

"Als je mij volgt weet je dat ik een uitgesproken atheïst was. Dat is verleden tijd. Het enige wat ik nog zie op mijn tijdlijn zijn video's over God en Jezus. Ik heb zelfs gebeden en ik weet niet waarom. Ik heb hulp nodig, omdat ik niet weet waar te beginnen. Ik kan niet omvatten dat Hij zo veel van mij houdt, ondanks dat ik Hem zo vaak heb afgewezen. Het doet pijn in mijn hart", vertelt Felicia huilend. Haar roep om hulp wordt beantwoord in meer dan 9.000 bemoedigende reacties.

@inkydoeshair

Hardest video I’ve made. Please don’t judge me. If you see this please help me on why I’m so confused right now ##jesus ##god ##askingforhelp

♬ empty crown - YAS

Reacties

Ik bid dat het zaad wat in haar gepland is goed opgroeit en veel vrucht gaat dragen voor God. dat het niet overwoekert wordt door onkruid of dat het niet verder kan groeien door de steen van onvergevingsgezindheid. Teveel mensen op deze aarde hebben een schijn van Godsvrucht, maar hun hart verandert niet.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!