moeder jacob blake
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 augustus 2020 door Nienke Alblas

Hartverscheurend gebed na nieuw schietincident: "Ik roep Gods genade uit over Amerika"

Het vuur van onrust en rellen in het Amerika laait opnieuw op na een schietincident van Jacob Blake (29) in Wisconsin. De zwarte man en vader van drie kinderen werd beschoten door de politie en kwam door de schotwond in het ziekenhuis te liggen met mogelijk permanente verlamming vanaf zijn middel. De moeder van Jacob spreekt de rebellen aan. "We hebben alleen gebed nodig", vertelt zij in een fragment van CBN News.

De moeder geeft een krachtige toespraak op het plaats delict, gevolgd door een hartverscheurend gebed. "Ik roep de barmhartigheid, vrede en bovenal de genade van God uit over deze plek. Over zwarte en witte mensen, over burgers en politieagenten en over heel Amerika."

"Vader, verenig ons in uw Heilige Geest", bidt de moeder verder. "We bidden voor Jacob op dit moment. We vragen U zijn geest, ziel, gedachten en lichaam te genezen, net als de familie. We vragen U om wijsheid in hoe we verdere stappen kunnen nemen op de weg van gerechtigheid en zoeken naar genezing voor de pijn van ons land. Dit bidden we in de naam van de Heer Jezus Christus, amen."

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!