Efraim Hart
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 augustus 2020 door Patrick Simons

Arts aan de slag als duoraadslid ChristenUnie Amsterdam

ChristenUnie Amsterdam heeft een nieuw duoraadslid aangesteld. Het gaat om de Efraïm Hart, die in het dagelijks leven arts is. Hij gaat het woord voeren op het gebied van zorg, jeugdzorg, beroepsonderwijs en aansluiting arbeidsmarkt, sport en recratie. Dat maakt de partij zelf bekend op haar website.

Hart is geen onbekende voor de ChristenUnie. Vorig jaar nog was hij kandidaat bij de verkiezingen voor het Europees Parlement. “Ik zie ernaar uit om samen met een leuk team in de Amsterdamse politiek te werken aan goede zorg”, reageert hij op de nieuwe uitdaging. “In deze tijd zien we hoe belangrijk ons zorgstelsel is. Ik wil graag meedenken over wat er goed is maar ook waar nog verbetering nodig is.”

Want er zijn volgens het kersverse duoraadslid nog genoeg knelpunten. “In de jeugdozrg, de gezondheidsachterstanden in sommige wijken of bijvoorbeeld de druk die nu op het zorgstelsel rust. Met aandacht voor Amsterdammers en met ook voor elk medemens, jong en oud, wil ik me inzetten voor de ChristenUnie en voor Amsterdam.”

Bekijk ook onderstaand gesprek:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!