marilane carter
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 augustus 2020 door Nienke Alblas

Lichaam voorgangersvrouw twee weken na vermissing gevonden in zeecontainer

Het lichaam van de vermiste voorgangersvrouw Marilane Carter (36) is mogelijk gevonden. De auto van de moeder van drie kinderen werd gevonden in een zeecontainer met daarin een lichaam in ontbindende staat. Het lichaam is nog niet officieel geïdentificeerd, maar de politie vond in de auto de creditcard en tas van de voorgangersvrouw.

Op 1 augustus raakte de vrouw van voorganger Adam Carter vermist, nadat ze met de auto van haar huis in Kansas vertrok om psychische hulp te zoeken in Alabama. Met behulp van satellietsignalen en camerabeelden kon de politie het spoor van Marilane volgen tot in Memphis Tennessee.

Het is onduidelijk waarom de familieleden Marilane toestonden om in haar eentje een lange reis te maken om psychische hulp te zoeken. Blake Larsen reageerde op Fox News dat hij met de familieleden had gesproken, maar het erop lijkt dat zij geen besef hadden van de ernst van de psychische problematiek waar de moeder mee worstelde.

Todd Grooms leidt het onderzoek naar de vermissing van de voorgangersvrouw. "We hadden de containers in het gebied waar Marilane vermist was geraakt gezien, maar er niet in gekeken. Ik had nooit verwacht dat haar auto in een van de containers zou zijn", vertelt Grooms volgens Daily Mail. "Eerlijk gezegd had ik gehoopt dat de uitkomst positiever zou zijn."

Op dinsdagochtend doorzocht Carters oom zelf het gebied en zag hij de drie containers staan. Het viel hem op dat een van de containers open was en toen hij naar binnen keek vond hij de grijze auto van zijn nichtje met daarin vermoedelijk haar lichaam. De politie stelt dat 'wat er ook gebeurt is, het haar eigen handelen zal zijn geweest'.

"Ik heb onze drie kinderen verteld dat ze moeten bidden voor hun mama. We zullen haar vinden, maar het zal misschien een paar dagen duren", vertelde Adam eerder over de vermissing. "Ze is een liefhebbende moeder en vrouw. Onze relatie is erg goed en ik mis haar ontzettend, ik hoop dat ze snel thuis is en weer met onze kinderen kan zijn."

Het lichaam is ruim veertien dagen na de vermissing van Carter gevonden. De Christian Post meldt dat de kerk in Kansas van het voorgangersechtpaar deelde woensdag het overlijdensbericht van Marilane Carter. "Het beste wat we kunnen doen is bidden voor de nabestaanden", schrijft  Leawood Baptist Church in het overlijdensbericht.

Reacties

J
Was er al bang voor bij het eerste bericht...maar ze heeft natuurlijk die containers gezien, onvergrendeld, de auto erin en via de uitlaatgassen gestikt...wat wanhoop al niet met een mens kan doen...

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!