Kevin
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

19 augustus 2020 door Redactie

Terminale man en zoon komen tot geloof: "Vandaag is het feest"

Als voorganger maak je soms heel indrukwekkende gebeurtenissen mee. Dat overkwam ook Bert Vlasman uit Katwijk. Eerder deze week mocht hij Kevin Kuilboer dopen, een jongeman met een bijzonder getuigenis. Vlasman vertelt het bijzondere verhaal van Kevin op zijn Facebook-pagina.

“Hij kwam naar Nederland om zijn vader bij te staan omdat die nog maar twee weken te leven had”, schrijft de voorganger. ‘Ik mocht er getuige van zijn dat Edwin, de vader van Kevin, zijn leven een week voor zijn overlijden aan de Heere Jezus gaf. Wat een feest was dat!” Kevin, die speciaal naar Nederland was gekomen om afscheid te nemen van zijn vader, logeerde hij bij Bert en zijn vrouw. “Hij vertelde dat in de tijd dat hij bij ons logeerde, iets zag wat echt was en ons zag stralen. Hij wilde dat ook.”

“Hij wilde natuurlijk de Heilige Geest”, vervolgt Vlasman. “Want die woont in ons en dat is wat hij zag en Zijn echtheid heeft hem geraakt. We hebben vele mooie gesprekken gehad over hoe je leven verandert nadat de Heilige Geest in je komt wonen en je een totaal ander leven krijgt. Hij heeft er een maand over na kunnen denken en wist het vandaag zeker, hij wil ook zo’n leven met Jezus.” 

Enkele dagen geleden was het opnieuw feest, zo schrijft de voorganger. “Vandaag was het weer feest, vandaag heeft Kevin zijn leven aan de Heere Jezus gegeven.” Hij plaatst er een filmpje bij waarop te zien is dat Kevin in de zee wordt gedoopt. “Wat zijn wij gezegend dat Vader God deze mensen allemaal op ons pad brengt en wij getuigen mogen zijn van Zijn grootheid. Alle eer aan onze Heere Jezus!”

Reacties

Mooi, eenvoudig iemand dopen die tot geloof is gekomen. Geen poespas en geen ophef.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!