Kanye West
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 augustus 2020 door Nienke Alblas

Kanye West wil samenwerken met TikTok voor christelijke variant: Jesus Tok

Rapper Kanye West was geschokt toen hij met zijn dochter North West (7) naar TikTok keek. "Ik was geschokt door veel van de beelden, maar ben groot fan van de technologie", tweette de artiest. Het idee van de rapper is om een christelijke variant op het platform uit te brengen onder de naam: 'Jesus Tok'.

"We bidden dat we samen kunnen werken met TikTok en een christelijke versie kunnen maken van de app die veilig voelt voor jonge kinderen en de wereld. In Jezus' naam, amen."

TikTok is in het laatste jaar uitgegroeid tot een groot social media platform. De app laat korte filmpjes zien. Mensen kunnen de geluiden onder de filmpjes gebruiken om het filmpje na te maken. Dit kan door kleding te laten zien, dansjes na te doen of een favoriet fragment te playbacken.

WE PRAY WE CAN COLLABORATE WITH TIK TOK TO MAKE A CHRISTIAN MONITORED VERSION THAT FEELS SAFE FOR YOUNG CHILDREN AND THE WORLD IN JESUS NAME AMEN

— ye (@kanyewest) August 17, 2020

West bracht in 2019 zijn eerste christelijke album uit, nadat hij radicaal tot geloof kwam. De rapper streamt wekelijks alternatieve kerkdiensten samen met zijn vrouw via sociale media en verkondigt op deze manier het evangelie aan miljoenen volgers.

Recent zijn er echter zorgen over de mentale gezondheid van Kanye West, nadat hij een presidentscampagne startte waarin hij emotioneel vertelde over de abortus die hij zijn vrouw Kim bijna liet plegen toen zij zwanger was van hun oudste dochter, North.

Reacties

H
Mooi initiatief van Kanye West.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!