carter
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 augustus 2020 door Nienke Alblas

Voorganger vraagt hulp bij zoektocht naar zijn vermiste vrouw

Voorganger Adam Carter uit Leawood Baptist Church in Kansas doet een hulpoproep via social media om te zoeken naar zijn vermiste vrouw. Marilane Carter (36) is de moeder van drie kinderen en wordt sinds 1 augustus vermist. 'Help mij om mijn lieve vrouw te vinden', schrijft Carter op Twitter. 'Als je iets verneemt van haar, neem dan alsjeblieft contact op met de politie #findmarilane.'

Marilane Carter vertrok volgens de Christian Post afgelopen zaterdag van huis om naar een kliniek in Alabama te gaan. Ze had psychische problemen waar ze hulp voor nodig had. De laatste keer dat Marilane gezien werd, was bij een benzinestation in de buurt van Memphis. Daarna heeft de politie haar telefoon kunnen volgen tot deze leeg was bij een brug in dezelfde staat.

"Ik had aangeboden haar naar een ziekenhuis in de buurt te brengen, maar ze wilde naar een plek waar ze zich veilig en vertrouwd voelde", aldus Adam Carter. Marilane ging daarom liever naar Alabama, waar haar familie woont. 

"Ik heb onze drie kinderen verteld dat ze moeten bidden voor hun mama. We zullen haar vinden, maar het zal misschien een paar dagen duren. Ze is een liefhebbende moeder en vrouw. Onze relatie is erg goed en ik mis haar ontzettend, ik hoop dat ze snel thuis is en weer met onze kinderen kan zijn."

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Reacties

Vraagje: 'Waarom wilde hij haar niet naar Alabama brengen?

En nog eentje: 'Waarom spreekt hij over haar in de verleden tijd?'

Een vreemd verhaal vind ik het.
L
Hij praat niet over haar in de verleden tijd, slordig vertaalfoutje:

"She’s a loving mother, loving wife. We have a great relationship. I miss her terribly. I want her home. I want her home with our kids.”

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!