arjo en imke
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

13 augustus 2020 door Nienke Alblas

Hoe God Arjo en Imke op een wonderlijke manier bij elkaar bracht

Arjo is dankbaar voor het gezin dat hij van God heeft gekregen, dit was namelijk niet vanzelfsprekend voor hem. Arjo leeft met de spierziekte SMA. "Ik geloof niet dat mijn ziekte van God komt. Ik geloof dat hij alle dingen laat meewerken ten goede", vertelt Arjo in een getuigenisvideo van DoorBrekers. "Het is bijzonder om te zien dat hij vanaf het eerste moment bij ons paste. We merken echt dat God ons samen heeft gebracht."

Arjo heeft een levende relatie met God en werkt in de gehandicaptensport, maar mist nog een ding. "Ik was nog altijd alleen." In 2011 ontmoet Arjo Imke via een datingsite. "Steeds was ik verbaasd over hoe lief hij voor mij was", vertelt Imke. In 2012 trouwen Arjo en Imke. Het stel ervaart keer op keer hoe God voorziet, ook in vervelende situaties.

Helaas bleef de vervulling van de kinderwens van het echtpaar lange tijd onvervuld, maar na een gebed in 2015 gebeurt er iets bijzonders. "We kregen tegelijk het woord adoptie in ons hoofd", vertelt Imke. "Het jaar 2019 stond voor 'expect the unexpected' in DoorBrekers. Dit was voor ons ook echt zo. We kregen uiteindelijk een telefoontje met de mededeling dat we ouders mochten worden."

Bekijk het volledige verhaal van Arjo en Imke in de onderstaande video.

Foto: Kelly's fotografie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!