hubertine en jeanine
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

10 augustus 2020 door Nienke Alblas

Hubertines dochter kreeg een doodschop van een paard: "Ik wilde haar niet kwijt"

De dochter van Hubertine krijgt een doodschop van een paard. Huilend vertelt de dokter aan de moeder van Jeanine: "Als ze het haalt, zal ze levenslang invalide blijven. Haar schedel is verbrijzeld." Hubertine vertelt over de gebeurtenis in gesprek met Xpedition Glory.

Tijdens een lange operatie wordt de schedel van Jeanine weer in elkaar gezet. "Het was afwachten hoe ze zou herstellen. Ik was heel dankbaar dat ze een jaar voor het ongeluk haar hart aan de Heer had gegeven. Dit gaf mij zo'n rust. Ik wilde haar niet kwijt, maar als ze kwam te overlijden wist ik waar ze naartoe ging. Ik wist: 'Als ze sterft, is ze bij de Heer.' Voor haar was dat het mooiste, maar voor ons natuurlijk niet. Wij willen van haar genieten." In gebed legde de moeder haar dochter in Gods handen. Door gebed van naasten ontving Hubertine wonderlijke rust. "In alle onzekerheid en spanning voelde ik dat God erbij was."

Er volgt een periode van wonderlijk herstel. "Na twee dagen medium care mocht ze naar de verpleegafdeling. Na een dag werd ik gebeld om naar het ziekenhuis te komen. Ik was meteen in paniek, maar de arts vertelde mij dat ze al naar huis mocht."

"Het was heel gaaf om te weten dat zo veel mensen aan mij gedacht hebben. Ik besef wel hoe ernstig dit is geweest. Ik weet nu zeker dat God bestaat en dat hij voor mij zorgt. Als ik weer op het paard zit, ben ik zo dankbaar", getuigt Jeanine.

Bekijk het getuigenis van Jeanine en Hubertine in de onderstaande video van Xpedition Glory.

Neem een kijkje op de website van Xpedition Glory

Reacties

c
Prachtig, Niks is onmogelijk bij onze Vader.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!