channel c
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

23 juli 2020 door Nienke Alblas

Daan zat in de gevangenis: "Ik gaf mezelf aan, omdat God dit vroeg"

Daan pleegde voor hij tot geloof kwam een overval om stoer te doen en geld aan geld te komen. Toen Daan met een vriend aansprak op dingen die hij nog recht moest zetten, zei God tegen Daan dat hij ook nog wat dingen recht moest zetten. "Ik heb een mailtje gestuurd naar de politie van Amsterdam. Ik zou naar een Bijbelschool gaan, maar in plaats daarvan ging ik naar de gevangenis."

Ondanks dat Daan zichzelf had aangegeven, bleef hij het lastig vinden om zijn fouten toe te geven. "Koning David kreeg in psalm 51 ook vergeving voor wat hij verkeerd had gedaan. Ik geloof dat dat ook voor mij is", vertelt hij.

Het leven van Daan is nu compleet verandert. Hij woont nu met zijn vrouw en een kind in een mooi huisje en is zelfstandig ondernemer. "Ik besef me nu dat God van mij houdt en heb een relatie met Hem. Door in die identiteit te wandelen is mijn leven verandert."

Coen Nuijten gaat in de serie 'Shit-moment' van Channel C langs bij mensen die een dieptepunt hebben ervaren in hun leven, maar hier door het geloof sterker uit zijn gekomen. Bekijk het getuigenis van Daan in de onderstaande video.

Volg Channel C op Instagram! 100% fun, 100% Jezus

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen