trump bijbel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 juli 2020 door Nienke Alblas

Reclamecampagne Republikeinse christenen tegen Trump: "Hij gebruikt ons!"

Een Republikeinse beweging heeft miljoenen dollars in een reclamecampagne gestoken om christenen te weerhouden om hun stem uit te brengen op de Amerikaanse president Donald Trump. "Trump gebruikt ons!", stelt de campagne volgens de Christian Post.

Nooit eerder staken Republikeinen zo veel geld in een campagne om christenen ervan te weerhouden te stemmen op hun eigen partijleider. De reclames omvatten video's waarin Republikeinen vertellen waarom ze niet op Trump zullen stemmen in de aanstaande verkiezingen. De reclames worden vooral online verspreid, maar ook op de televisie zullen de beelden te zien zijn. 

Bekijk de reclame in de onderstaande video.

In de video spreken Republikeinen Chaves, Pat en Paul christenen toe. "Hij negeert het principe dat we onze naasten lief moeten hebben als onszelf", ligt Chaves toe. "Denk terug aan het moment dat Trump mensen met geweld verwijderde om voor een kerk te poseren", stelt Paul. "Toen Trump de Bijbel omhoog hield voor een foto liet hij zien hoe hij christenen probeert te manipuleren om op hem te stemmen", vult Pat aan.


Amerikaanse verkiezingen
Meer over Amerikaanse verkiezingen »

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen