Dit Koningskind Vakanties
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 juli 2020 door Redactie

Dit Koningskind Vakanties organiseert zomertour door Nederland

Vierhonderd mensen met een beperking kunnen deze zomer niet op vakantie. Daarom gaat Dit Koningskind Vakanties op zomertour door Nederland. Van 16 juli tot 14 augustus is er op twintig plekken een vakantiefeestje.

Dit Koningskind organiseert jaarlijks uiteenlopende vakanties voor mensen meteen beperking. Helaas heeft Dit Koningskind in verband met het coronavirus de vakanties moeten annuleren. ‘Een ontzettend moeilijke beslissing’, vertelt Peter van den Enden, directeur Dit Koningskind. ‘Voor veel deelnemers is dit het hoogtepunt van het jaar. Maar we konden de veiligheid niet garanderen en dan kun je maar één keuze maken. Nu willen we weer alles aan doen om na deze zware periode de vakantiedeelnemers toch een vakantiegevoel te geven. Daarom gaan wijdeze zomer de vakantiesfeer bij hen langsbrengen.

’Vakantietour door heel Nederland
Vanaf 16 juli gaat Dit Koningskind op zomertour. De vakantiebus komt iedere dag in één of tweeplaatsen. In totaal staan er twintig locaties op het programma. De vaste ingrediënten van Dit Koningskind Vakanties zijn te vinden in de tour: muziek, gezelligheid, een spelletje en natuurlijk een taartje eten op het terras. De vakantietour is niet alleen voor de vakantiedeelnemers van Dit Koningskind, maar voor iedereen met een beperking én voor de mensen om hen heen. Iedereen die deze zomer extra gezelligheid wil ervaren, is van harte uitgenodigd! Om de zomertourveilig en volgens RIVM-richtlijnen te laten verlopen, vragen we iedere belangstellende zich aan te melden via www.ditkoningskind.nl/zomertour.

Over Dit Koningskind
Samen met vrijwilligers organiseert de christelijke organisatie Dit Koningskind Vakanties ieder jaar ruim veertig vakanties voor mensen met een beperking. Juist in rust en vrije tijd raken beperkingen op de achtergrond en genieten deelnemers en vrijwilligers van wat wél kan. Daarnaast is Dit Koningskind met individueel advies, workshops, ontmoetingsdagenen een hulplijn tot steun voor mensen met eenbeperking en hun netwerk.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.