ezekiel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

21 juli 2020 door Redactie

Ontroerende beelden: Jongetje dat twee keer abortus overleefde prijst God

Dat hij leeft is überhaupt een groot Godswonder. Toen Ezekiel nog niet geboren was, werd er namelijk tot twee keer toe een poging gedaan om hem te aborteren. Maar het mislukte twee keer. Inmiddels is hij liefdevol geadopteerd door pastor Eric Godwin en zijn vrouw Mandy. Zij delen ontroerende beelden waarop het inmiddels tweejarige jochie God prijst.

De kans was enorm klein dat Ezekiel sowieso ter wereld zou komen. Maar bij God is niets onmogelijk. Op Facebook vertelt het voorgangersechtpaar kort zijn verhaal. “Hij overleefde een abortus. Niet eenmaal, maar twee keer! Vanaf het moment dat wij hem mee naar huis namen vanaf het ziekenhuis, wisten we dat hij speciaal was. God had grote plannen voor dit jongetje. Zijn naam betekent: God geeft kracht.”

Verder vertelt het stel dat hij ook direct een onderdeel werd van hun gezin. Ze hebben zelf drie kinderen gekregen en daarnaast ook drie kinderen geadopteerd. Eric is pastor bij Shannon Oaks Church in Sulphur Springs, een stadje in Texas. Enthousiast vertellen ze hoe bijzonder Ezekiel is: “Hij is slim, hij is atletischer dan ik ooit had kunnen dromen. Zijn ogen schitteren van blijdschap en hij houdt van muziek, vooral van worshipmuziek. Niemand in onze familie kan beter dansen dan hij en hij houdt ervan om met passie te bidden.”

Dat is precies ook wat op onderstaande beelden te zien is. Terwijl Eric en Mandy bezig zijn op de keuken schoon te maken, zetten ze een achtergrondmuziekje op. Voor Ezekiel is het nummer ‘The Blessing’ echter veel meer dan achtergrondmuziek, het is zijn lijflied. “Zodra hij de muziek hoorde liet hij zijn speelgoed in de slaapkamer voor wat het was en rende hij naar beneden om aan ons te laten zien waar hij zijn kracht vandaan haalt.”

De kleine jongen begon vol overgave te aanbidden en het echtpaar besloot de beelden hiervan op internet te zetten. De post op Facebook ging viral en werd tienduizenden keren gedeeld en bekeken. Kijk en geniet zelf!

Reacties

W
Geweldig, deze kleine dienaar van God.
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events