World Vision gratis boekje
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 juli 2020 door World Vision

World Vision lanceert Matteüs 25 week

Afgelopen week lanceerde World Vision de Matteüs 25 week. Een grensverleggend avontuur langs de woorden van Jezus in Matteüs 25. Deelnemers ontvangen een boekje met daarin zeven opdrachten voor zeven dagen, gebaseerd op de Bijbeltekst ‘Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.”

 

“Veel mensen zullen deze weken wegens het coronavirus niet op vakantie gaan. Wij willen hen toch een leuke en zinvolle ervaring bieden en hen ‘meenemen’ op reis. We willen hen laten ervaren hoe mensen in andere culturen leven. En ook laten ontdekken hoe de woorden van Jezus in Matteüs 25 nog zeer relevant zijn,” aldus projectleider Sharon Hollander.

 

Deelnemers ontvangen gratis een mooi vormgegeven boekje, met inspirerende teksten en opdrachten. Hollander: “Mensen kunnen dit alleen doen, maar als je het met een paar vrienden of kerkgenoten doet, wordt de impact nog groter. We hebben het ook geschikt gemaakt voor gezinnen, met aangepaste challenges voor kinderen.” De organisatie hoopt dat deelnemers hun ervaringen via #matteus25 zullen delen en daarmee elkaar inspireren.

 

De boekjes zijn hier gratis aan te vragen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events