DBS OM
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

SAMEN MET OM

 

Onbereikte mensen leren Jezus kennen door DBS!

Ook voor Operatie Mobilisatie en alle zendelingen loopt het dit jaar allemaal anders. Veel kan niet doorgaan. “Zo kan de Logos Hope deze zomer niet naar Nederland komen en zien de werkzaamheden van onze OM-werkers wereldwijd er anders uit,” vertelt Directeur OM in Nederland John Maasland. “Een grote teleurstelling, maar tegelijkertijd weten we dat we een krachtige boodschap voor de wereld hebben, nu misschien wel meer dan ooit. Daarom gaan we door met het verspreiden van het Evangelie onder mensen die hier geen toegang toe hebben, zodat ze de kans krijgen om Jezus Christus te leren kennen!

Onze OM-werkers doen dat heel concreet, zoals Milan*. Bij zijn zendingswerk in een land in Azië, te midden van zware verdrukking en moeilijke omstandigheden, ziet hij mensen tot geloof komen. Heel simpel, doordat hij samen met iemand Gods Woord gaat lezen. Mensen leren Jezus kennen, omdat ze de levensreddende boodschap zelf ontdekken in Zijn Woord. Hier gebruikt hij de Discovery Bible Study (DBS) methode voor. Met deze manier van evangeliseren spreekt vooral de Bijbel en dit is enorm krachtig. Zo ontstaan er Bijbelstudie groepen en daaruit ontstaan weer kleine geloofsgemeenschappen die zich razendsnel vermenigvuldigen. Op deze manier groeit de kerk wereldwijd!

Ondersteun dit werk en start een DBS!
Deze zomer nodigen we je uit om mee te reizen met onze OM-werker Milan. Op deze webpagina laat Milan je stap voor stap zien hoe de Discovery Bible Study werkt. Word geïnspireerd én maak een onvergetelijke reis. Op de site vind je alle informatie om het werk van onze zendelingen te ondersteunen en net zoals zij een DBS te starten!

OM Nederland wil via deze DBS zoveel mogelijk mensen het Woord van God laten ontdekken. Zo kunnen mensen elkaar en bovenal God ontmoeten. Juist nu. Onze vraag aan jou is: Doe je mee?

Met elkaar bouwen we wereldwijd aan het Koninkrijk van God.
Namens alle OM-werkers wereldwijd: hartelijk dank!”

Bedankt dat je meedoet!
Door jouw gebed, financiële steun en betrokkenheid zijn mensenlevens voorgoed veranderd en hebben ze Jezus leren kennen. We willen je hartelijk danken dat je meedoet!

Doe je mee?

Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.