Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 juli 2020 door CAMA Zending

CAMA Zending vraagt gebed: zendeling midden tussen geweerschoten in Mali

Sinds de verkiezingen in maart is het al onrustig in Mali, maar afgelopen weekend is er een zorgelijke wending geweest. Eén van de CAMA-zendelingen woont midden tussen de beschietingen die er momenteel plaats vinden. Vanuit de tuin hoort deze zendeling de geweren schieten en was er een kogel te vinden in de tuin. Gebed is dringend nodig, laat CAMA Zending weten.

Volgens de verschillende berichten online en de zendeling lopen de demonstraties steeds verder uit de hand. Er is er veel geweld en onrust. Ook in de straat waarin deze zendeling woont zijn er beschietingen. In de video hieronder is te horen hoe het er aan toe gaat, in de straat van de zendeling. Het lijkt wel oorlogsgebied.

Wegens wanbeleid en gesjoemel met verkiezingsuitslagen eist een grote groep met geweld het aftreden van de huidige president. Het parlement is bezet, maar ook de staatsomroep en de drie belangrijkste bruggen rond de hoofdstad Bamako zijn in handen van de demonstranten.

Er zijn momenteel al meerdere doden gevallen en arrestaties gepleegd. De zorg is dat deze nieuwe ontwikkelingen zorgen voor opnieuw onrust in de regio van Mali. CAMA Zending roept op om dringend te bidden voor deze zendeling. 'Bid voor veiligheid en een terugkeer van de vrede in dit gebied. Bid dat Mali gespaard blijft voor verdere onstabiliteit en dat God een wonder doet in deze situatie.'

Lees hier meer over het werk van CAMA Zending

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events