Andy Stanley
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 juli 2020 door Patrick Goede

Corona-overlever tegen Andy Stanley: "Het is geen complottheorie, zet je mondkapje op"

Pastor Stuart Hall vertelt in gesprek met zijn goede vriend Andy Stanley over zijn ervaringen met het coronavirus. De voorganger van de Wesleyan Methodist Church was er behoorlijk slecht aan toe. "Het is geen politieke agenda, dat is ook respectloos naar de hardwerkende zorg toe", is Hall duidelijk in de video van Andy Stanley.

Het begon met een lange wandeling waarin Hall veel moest hoesten. Stuart Hall: "Ik dacht dat het aan een stijle helling lag die we beklommen. Maar ik kreeg steeds meer symptomen van een soort griep."

Hall wordt naar het ziekenhuis gebracht waar ze er voor 97 procent uit zijn dat hij het coronavirus heeft. Omdat hij niet alle symptomen heeft wordt hij toch teruggestuurd naar huis. "Ik nam het medicijn Hydroxychloroquine, wat nu een omstreden medicijn is, en ik kon 72 uur niet slapen. De koorts ging daarmee weg, maar mijn hart ging als een gek tekeer."

Hall ligt een maand in het ziekenhuis en de dokters geven hem weinig hoop. Gelukkig gaat hun hele community flink in gebed. Uiteindelijk overleeft Stuart het virus met behulp van bloedplasma van andere corona-overlevers. "Het is geen complottheorie, als iets onze zekerheid bedreigt zetten we er iets tegenover als een politieke agenda of een complottheorie, dat gebeurt ook met Covid-19", aldus Stuart Hall.


Corona
- SGP'er mag alleen met coronapas het Europees Parlement in: "Dieptriest"
- Prof. dr. Huijgen roept op: "Laat je alsjeblieft vaccineren, voor je naaste en voor jezelf"
- SGP-leider Van der Staaij verzet zich tegen maatregelen voor niet-gevaccineerden
- Reformatorisch Dagblad uit opnieuw kritiek op coronapas
- Staphorst: gevaarlijke coronabrandhaard of gezochte zondebok?
Meer over Corona »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen