Insalvation
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

09 juli 2020 door Patrick Goede

€5 Korting voor de lezers van CIP op de Online Academy van Insalvation!

De Online Academy van Insalvation is van start gegaan. Vanaf maandag 6 juli zijn de modules online beschikbaar dus doe snel mee! Als lezer van CIP krijg je ook nog eens korting! Onlangs vertelde leadzanger van Insalvation Jafeth Bekx aan CIP hoe het nieuwe album en deze roerige tijden de band op het idee brachten van deze Online Academy.

Voor de lezers van CIP is er een kortingscode beschikbaar van vijf euro: CIPACADEMY5 Schrijf je dus nu in op: https://www.insalvation.com/academy!

Waarom?
De Online Academy is een platform om iedereen te helpen de relatie met God te verdiepen. Dat gebeurt aan de hand van tien online modules met elk aandacht voor een woord (Word), aanbidding (Worship) en de praktische uitvoering met een werkboek (Workbook). Voor het gezin, je jeugdgroep, je huiskring of je muziekteam bijvoorbeeld. De Online Academy kun je overal volgen en heeft onder andere inspirerende TED talks van mijn vrouw Sifra, Tanja en Jefth Bekx. Maar ook van gastsprekers als Wim Hoddenbagh, Tiemen Westerduin, David de Vos en Gor Khatchikyan. Alle tien modules nemen je mee op reis. Wij als bandleden geven bovendien tutorials om de muziek van het nieuwe album zelf te kunnen spelen.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events