Wim Verwoerd
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

07 juli 2020 door Jeffrey Schipper

Dit is volgens Wim Verwoerd de grote misvatting over de Grote Verdrukking

Miljoenen christenen geloven dat Israël nog een keer door, wat zij noemen, 'de Grote Verdrukking', gaat. Maar is dit echt zo? Wie van u heeft zich niet afgevraagd of er eigenlijk wel iets ergers mogelijk is dan de Holocaust? Wat zegt de Bijbel nu echt over de Grote Verdrukking? Deze vragen beantwoordt Wim Verwoerd in onderstaande video!


Wim Verwoerd
- Wim Verwoerd: "We moeten ons bekeren van het afzetten tegen de sabbat, de Bijbelse feesten en het herstel van Israël"
- Wim Verwoerd ziet verband tussen christendom en Jodenvervolging: "Sommige naziwetten waren één op één gelijk aan kerkelijke wetten"
- Gods oordeel over Europa vanwege het vergieten van onschuldig bloed
- 70e jaarweek wordt vaak overgeplaatst naar de eindtijd: misplaatst?
- Video: Wim Verwoerd ontmaskert veelverspreide leugens over Israël
Meer over Wim Verwoerd »

Abonneer je op de YouTube-pagina van Wim Verwoerd

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Zeer verwarrend deze eindtijd theologie met een inlegkunde die de profetieën anders laten zien. Jesaja geeft mij andere inzichten als het om het gelovige gedeelte van Zijn uitverkoren gaat. Net zo goed als het grootste gedeelte van de volkeren en het ongelovige deel van Israël de antichrist aanbeden hebben zullen worden omgebracht bij Zijn wederkomst met de Zijne. De Bijbel laat het verschil zien.
Als ik me niet vergis is Johannes (schrijver van Openbaring) zo rond het jaar 90 verbannen naar het eiland Patmos. Hier kreeg hij ook het bekende visioen die in Openbaring beschreven staat. in Openb. 1:1 staat: De openbaring van Jezus Christus, die God hem gegeven heeft, om Zijn dienstknechten te tonen de dingen, die haast geschieden moeten; en die Hij door Zijn engel gezonden, en Zijn dienstknecht Johannes te kennen gegeven heeft; m.a.w. dit moest nog geschieden (gebeuren). Of was het een visioen die reeds of ten dele vervuld was ?