Kanye West
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 juli 2020 door Patrick Goede

Kanye West wil president worden: "We moeten de belofte van Amerika inlossen door God te vertrouwen"

Kanye West wil toch gaan voor het presidentschap in de Verenigde Staten. Dat maakte de rapper, die onlangs tot bekering kwam, zondagochtend wereldkundig middels een tweet. "We moeten de belofte van Amerika inlossen door God te vertrouwen, onze visie te verenigen en onze toekomst op te bouwen", aldus Kanye.

De verkiezingen zijn echter al over slecht vier maanden en West moet zich nog registreren bij de Federal Election Commission volgens CNN. Ook zou de rapper nog altijd bevriend zijn met Donald Trump tegen wie hij het dan moet opnemen. Kanye werd in het verleden vaak met een rood petje gezien met daarop 'Make America Great Again', dat veel Trumpaanhangers dragen. De Black Lives Matter-beweging zou de twee wel uiteen gedreven hebben. 

Dat het om een pibliciteitsstunt voor zijn nieuwe album 'God's Country' gaat is niet geheel uit te sluiten. Hij lanceerde onlangs een single dat afkomstig is van dat nieuwe album 'Wash us in the blood' (Was ons in het bloed). Dit nummer probeert een aantal misstanden aan te kaarten in Amerika aangaande de black community

Reacties

Je kunt van alles iets vinden in deze wereld, maar als machtigste man van een land mag je toch enige statuur verwachten door (Geestelijk) inzicht, studie en wijsheid en vooral eruditie. Of je dit terugziet in de huidige president ,laat ik voor wat het is. Wil je Amerika groot maken, dan ligt de basis in de uitgangspunten van je beleid. En dat is proberen te leven naar de uitgangspunten van Gods woord die dan ook zichtbaar mogen worden. (armoede+sociale voorzieningen en rassen gelijkheid).

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events