Henk Stoorvogel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 juli 2020 door Redactie

Henk Stoorvogel neemt afscheid als pastor van de VEZ

Na 15 jaar te hebben gediend binnen de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ) neemt Henk Stoorvogel per 1 september aanstaande afscheid als pastor. In deze periode van pastorschap heeft Henk onder andere als getalenteerd en inspirerend spreker krachtig bijgedragen aan de ontwikkeling van de gemeente. Henk zal de komende jaren onder andere bouwen aan een beweging van sprekers (m/v) die deze wereld door het gesproken woord een betere plek maken.

De VEZ kent een structuur van meervoudig leiderschap. Met het afscheid van Henk Stoorvogel en de pensionering van Auke van Slooten bestaat het pastorteam uit de volgende vier pastors: Arjan Dam, Patrick Nullens, René Swieringa en Olaf ten Napel.

In de afgelopen jaren bezoeken meer dan 2.500 mensen de diensten in het weekend en daarnaast gaan er op zondagmorgen meer dan 500 kinderen naar de gelijktijdig gehouden kindersamenkomsten in het naastgelegen VEZ Centrum. Op dit moment vinden er elke zondag livestreamdiensten plaats en kleinschalige (digitale) activiteiten.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.