Katy Perry
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 juli 2020 door Patrick Goede

Katy Perry overwon zelfmoordgedachtes door dankbaarheid richting God

Katy Perry groeide op in een zeer christelijk zendingsgezin. Haar vader noemde de optredens van Katy "het aanbidden van de duivel". Ook liep haar relatie met filmster Orlando Bloom drie jaar geleden op de klippen. Dat dit haar niet in de koude kleren is gaan zitten, vertelt Katy in de uitzending van CBC Radio One.

Katy had in 2017 na de breuk met Orlanda Bloom, haar huidige verloofde en de vader van haar kindje, een zeer moeilijke periode. Katy: "Ik was gebroken door het stranden van die relatie. Toen was ik enthousiast over het uitkomen van mijn nieuwe album maar het deed mij niets dat het goed gewaardeerd werd. Het was een noodzakelijke gebrokenheid in mijn leven om weer te kunnen helen."

Katy vertelt verder dat ze in de afgelopen drie maanden veel is geconfronteerd met haar 'demonen' vanwege het coronavirus. "Het was alsof ze bij mij kwamen zitten en zeiden, laten we eens praten. Je kunt nu toch nergens heen. Alles lag stil dus ik kon mij niet verstoppen. Als er niet iets groters is dan ikzelf weet ik dat ik mijn leven op de klippen laat lopen. Maar dat is er en daar ben ik dankbaar voor. Ik heb hoop dankzij mijn relatie met God." 

Heb jij last van zelfmoordgedachtes? Praat erover: https://www.113.nl 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events