Nick Cordero
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 juli 2020 door Redactie

Amerikaanse acteur overleden aan corona: "Familie stond zingend en biddend om hem heen"

De Amerikaanse acteur Nick Cordero is zondag overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Na 95 dagen op de intensive care verloor hij op 41-jarige leeftijd de strijd tegen het virus. Terwijl hij stief stond zijn familie zingend en biddend om hem heen.

Cordero ligt al sinds maart in het ziekenhuis nadat hij besmet raakte met het coronavirus. Sinds die tijd ging het steeds slechter en vielen er ook steeds meer lichaamsfuncties uit. Zo moest er eerder al een been geamputeerd worden en was het noodzakelijk om een pacemaker in zijn lichaam aan te brengen. Ook was al bekend hij nieuwe longen nodig zou hebben wanneer hij het zou overleven.

Helaas kwam het zover niet. Zijn vrouw, Amanda Kloots, bracht het slechte nieuws zondag naar buiten. “Mijn lieve man is vanmorgen overleden. Zijn familie stond zingend en biddend om hem heen toen hij deze aarde verliet. Mijn hart is gebroken want ik kan me geen leven zonder hem voorstellen.”

De acteur was vooral bekend vanwege zijn rollen in verschillende televisieseries. Zo speelde hij in Rock of Ages, Lylyhammer en Blue Bloods.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.