Indivisible
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 juli 2020 door New Faith Network

Uniek: Christelijke topfilm ‘Indivisible’ in première in drive-in bioscoop

New Faith Network organiseert voor het eerst een eigen unieke drive-in bioscoopvertoning in Barneveld. Na de première op 3 juli in in Dordrecht, is de christelijke topfilm Indivisible op 4 juli te zien in de drive-in bioscoop in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De laatste tickets zijn hier te bestellen.

Oorlog
Indivisible is een spannende christelijke oorlogsfilm die draait om het waargebeurde verhaal van legerpredikant Darren Turner. Als hij met PTSS terugkeert uit de oorlog in Irak, komt hij tot de ontdekking dat er thuis nog een strijd staat te wachten: het redden van zijn huwelijk.

Grey’s Atonomy
Met een cast van bekende steracteurs was Indivisible in 2018 één van de best bekeken christelijke bioscoopfilms in Amerika. Hoofdrolspelers Sarah Drew en Justin Bruening zijn allebei bekend van Grey’s Atonomy. Eric Close was onder andere te zien in Clint Eastwood’s American Sniper, in de bekende serie Suits en in 7 seizoenen van de televisieserie Without a Trace. Met hem namen we een webcam-interview op waarin hij vertelt over zijn betrokkenheid en zijn favoriete scènes.

Autoradio
New Faith Network organiseert de drive-in bioscoop op zaterdag 4 juli voor maximaal 50 auto’s. Om 20.00 uur gaan in de Midden Nederland Hallen in Barneveld de lichten uit. Het geluid van de film zal afgespeeld worden via de autoradio.

Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar, bestel ze hier

Reacties

O
Beetje laat dit artikel zeg. Is nu al 6 juli

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.