Els Gouman
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

SAMEN MET INTIMITIJD

 

Vijf tips voor betere seks in vakantietijd

Bij het inpakken voor de vakantie verandert ons gezin in een geoliede machine. Frederick Taylor, de grondlegger van standaardisatie en efficiëntie, zou jaloers op ons zijn. Ik heb een vaste paklijst en zet alles bij de voordeur. Mijn man pakt vervolgens de auto in alsof het een spelletje Tetris is. Als hij echt in vorm is dan roept hij vaak nog dingen als: “Schat, de Airfryer kan dit jaar ook nog wel mee hoor!”. Hij vertrouwt er helemaal op dat mijn paklijst feilloos is.

Maar er is één categorie die hij altijd wel even dubbel checkt: hebben we alles mee voor onze romantiek op vakantie?! En dan heb ik het niet over een flesje wijn en een kaarsje. Onderzoek wijst uit dat 74% van de Nederlanders meer seks heeft op vakantie. Dit percentage is nog groter bij de mensen die met de caravan op vakantie gaan. Dat laatste vind ik een hele prestatie, met krappe bedjes, een binnentemperatuur die hoger is dan een sauna en meubilair dat piept en kraakt als je er alleen al naar kijkt. Ondanks dat, horen wij ook bij die 74%. De vakantie is bij uitstek het moment om extra tijd te besteden aan de romantiek en intimitijd met elkaar.

5 tips voor betere seks op vakantie
Je kan allerlei spannende en romantische dingen bedenken voor je vakantie, maar het feit blijft dat een tent of caravan niet altijd de meest handige plek is om intiem te zijn. Kleine bedden en dunne wandjes in de stacaravan, op een luchtbed in je tentje, buren die langs je tent lopen, kinderen die letterlijk naast je liggen met alleen een stukje tentzeil ertussen en dan heb je vaak nog de verzengende hitte. Dit wetende is dat percentage van 74% eigenlijk best een hele prestatie. Als oprichter van een christelijke erotiekshop is het mijn missie om mensen te helpen genieten van hun seksleven, ook op vakantie. Daarom hierbij een aantal praktische tips voor betere seks op vakantie.

1. Neem een ventilator mee voor de warme nachten (tenzij je het lekker vindt om aan elkaar geplakt te zitten natuurlijk).
2. Neem een bluetooth speaker mee. Dan word je niet afgeleid door het geluid van de buren én de buren horen jullie ook niet.
3. Leer elkaar beter kennen op seksgebied. Daar zijn leuke, romantische spellen met opdrachten of intieme vragenkaarten voor.
4. Kaarsjes zijn romantisch, maar niet zo veilig in een tent of caravan. Neem daarom een setje waxinelichtjes op batterijen mee (houdt wel even rekening met schaduwen die het kan werpen op het tentdoek ;-))
5. Bedenk iets nieuws wat je zou willen proberen. Op vakantie is daar alle tijd voor. Wil je een keer een speeltje proberen, neem er dan eentje die fluisterstil is. Wil je een keer een andere plek proberen, bijvoorbeeld onder de douche, neem dan een siliconenglijmiddel mee. Die spoelt niet zo snel weg met water. Heb je zelf geen inspiratie? Schaf dan een spel met erotische opdrachten aan.

Maak je vakantiepaklijst compleet door iets uit te zoeken dat bij jullie past. Kijk in mijn webshop voor verschillende mogelijkheden. Onze webshop biedt een veilige omgeving waar je dit kan doen. Zonder naaktafbeeldingen en aanstootgevend taalgebruik. Speciaal voor de lezers van CIP.nl geven we 5% korting op het hele assortiment. Gebruik hiervoor de code: CIPZOMER20

Ga naar de website van Intimitijd

Error: could not load events