mike pence
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 juli 2020 door Nienke Alblas

Vicepresident Mike Pence spreekt megakerk toe: "Houd vast aan Jezus"

Tijdens een samenkomst in een Texaanse megakerk moedigt vicepresident Mike Pence de gemeente aan om 'vast te houden aan Jezus in deze moeilijke tijden'. Volgens Christian Headlines was Pence bijna dertig minuten aan het woord in de First Baptist Church in Dallas. "De grondslag van onze vrijheid is ons geloof", aldus Pence.

Tijdens de dienst droeg Pence een mondmasker. Om tegen de gemeente te spreken nam hij deze af. De vicepresident sprak onder andere over het belang van geloof en gebed in de huidige crisis in Amerika. "Ik geloof met heel mijn hart dat wanneer wij ons vasthouden aan Hem, we onze weg zullen vinden in deze moeilijke tijd. Mensen door heel ons land zullen getuigen zijn van de liefde, het meeleven en de kracht van een persoonlijke relatie met Jezus."

Mike Pence haalde tijdens zijn toespraak verschillende uitspraken aan van belangrijke figuren uit de Amerikaanse geschiedenis zoals Abraham Lincoln en Martin Luther King Jr. "Het geloof van Amerikanen zal ons land perfectioneren voor de generaties die nog zullen komen", aldus de vicepresident. "Deze waarheid heeft zich bewezen door de geschiedenis heen. Alleen landen die God als Heer eren worden gezegend."

"Zelfs als de dingen niet gaan zoals wij verwachten, gaan ze zoals Hij het bedoeld heeft", besluit Mike Pence zijn toespraak.

Lees het volledige artikel

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events