KJ Apa en Britt Robertson I still believe
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

24 juni 2020 door Nienke Alblas

Hoofdrolspelers over nieuwe film I still believe: "God staat centraal"

"Ik wist niet wat het geloof was tot ik Jeremy Camp ontmoette en zijn verhaal hoorde", vertelt Hollywoodster KJ Apa. Hij speelt de hoofdrol in de nieuwe film 'I Still Believe' die aanstaand weekend in de bioscopen verschijnt.

Het verhaal van I still believe gaat over het liefdesverhaal van Jeremy en zijn eerste vrouw Melissa Camp. Melissa is op jonge leeftijd overleden aan kanker. De film laat de bijzondere relatie in de periode van diagnose, ziekte en afscheid tussen Melissa en Jeremy zien. Hierin komt het geloof sterk naar voren en wordt een boodschap van hoop verspreid.

"Het maakt niet uit wie je bent, iedereen kan zich vinden in de film. We hebben in het leven allemaal te maken met liefde, verlies en zullen ook allemaal hoop ervaren." De acteur is erg onder de indruk van het verhaal. "Er zal niemand de bioscoop verlaten, zonder iets bijzonders te hebben ervaren. Het verhaal zit vol met geloof, hoop, liefde, verlies en verlossing en God. Maar het belangrijkste is de liefde."

KJ Apa werkt samen met actrice Britt Robertson. "Niemand had deze rol beter kunnen spelen dan Britt", aldus Apa. Robertson geeft aan het heel bijzonder te hebben gevonden om in het personage van Melissa te duiken. "Toen ik het script van I still believe voor het eerst las besefte ik me meteen hoe onzelfzuchtig ze was", vertelt ze. "Ze had niets van anderen of de wereld nodig, omdat ze helemaal gevuld was met Gods liefde."

"Het is zo belangrijk om aan deze film mee te werken", vertelt Robertson. "Voor veel mensen zal het houvast bieden. Het is een erg inspirerend verhaal op alle fronten. De film omvat een prachtig verhaal, mooie muziek en goede acteurs met veel emotie. Maar God en het geloof staat uiteindelijk centraal, het is iets waar je houvast in vindt. Ik denk dat dit precies is waar mensen naar verlangen."

"Mensen kunnen zo veel van de film leren. Ook zitten er veel geloofslessen in de film. Het verhaal inspireert mensen om in elke situatie te kijken naar de mogelijkheden voor persoonlijke groei. Dit is ook hoe Jeremy met de gebeurtenis is omgegaan. Ondanks het onwijs tragische verlies van zijn vrouw heeft hij het opgepakt als een kans om te groeien in geloof. Hij blijft het evangelie delen met anderen. Samen met hem en de rest van de productie hoop ik dat mensen de hoopvolle boodschap van de film meenemen in hun hart en gedachten. Zelfs uit het ergste moment van je leven kan iets goeds voortkomen."

Kaarten winnen voor 'I still believe'? Dat kan door mee te doen via onze winactie op onze Facebook en Instagram!

Foto: Michael Kubeiy

Klik hier om te kijken of I still believe bij jou in de buurt draait en bestel je kaartjes!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.