walt heyer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 juni 2020 door Nienke Alblas

YouTube censureert video met levensverhaal christelijke ex-transgender

Een christelijke voormalig transgender plaatste op YouTube een video waarin hij zijn levensverhaal vertelt. Walt Heyer (80) is een bekende spreker en schrijver. De website heeft de video verwijderd wegens 'haatdragende inhoud'. De Christian Post doet verslag van het incident.

Walt Heyer vertelt in de verwijderde video dat hij acht jaar lang zich als vrouw identificeerde, maar dit veranderde toen hij besefte dat je je geslacht niet zelf kan bepalen. Kijkers van de video hebben zijn verhaal als ongepast gemarkeerd, wat resulteerde in het verwijderen van de video door YouTube.

Het kanaal heeft problemen met de uitspraak van Heyer dat hij niet als transgender geboren is. Heyer ziet de identiteitscrisis rondom zijn geslacht als een resultaat van een psychische stoornis 'ingebeelde lelijkheid'. "Het is een stoornis die kinderen ontwikkelen door hoe volwassenen met jonge mensen tegenwoordig omgaan."

In de onderstaande (andere) video legt Walt Heyer uit hoe transgender ideeën volgens hem ontstaan.

Volgens de christen is de bevestiging van ouders dat hun kind transgender is of zou zijn een vorm van psychische mishandeling. "We creëren de psychische gestelheid van onze kinderen. We creëren als volwassenen hun depressies en angsten. Dit is lucratief voor mensen die profiteren van jonge levens die worden geruïneerd", aldus Heyer.

"Ons beleid verbiedt gebruikers van ons kanaal video's te plaatsen waarin iemand zijn geaardheid een ziekte of beperking wordt genoemd", licht YouTube aan Heyer toe in per e-mail aan de christelijke transgender. Ondanks de censurering van de video, zijn er nog tal van video's met het getuigenis van Heyer te vinden op YouTube. Daarnaast heeft de spreker op leeftijd een eigen website en een stichting die transgenders helpt bij een transitie naar hun voormalige geslacht.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Als Heyer aan geeft dat er honderden volwassen mensen bij hem komen en die ook spijt hebben dat ze zich lichamelijk hebben laten ombouwen. En dat er in de afgelopen 3 jaar 35 psychologen opstapten uit de Britse genderklinieken. Omdat ze niet zeker weten wat de gevolgen zijn met kinderen in puberteit die met puberteitsblockers behandeld worden. vorig jaar in Engeland 2600 kinderen in behandeling en 3000 in de wachtrij. En het blijft groeien. Wie voedt de kinderen tegenwoordig op, De wereld of de ouders?