Wim Verwoerd
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 juni 2020 door Jeffrey Schipper

Video: Wim Verwoerd ontmaskert veelverspreide leugens over Israël

Eén van de propagandatechnieken die Adolf Hitler gebruikte was: 'De mensen geloven een grote leugen sneller dan een kleine, en als je die vaak genoeg herhaalt, zullen mensen die vroeg of laat geloven.'

Dat hebben Joden eeuwenlang aan den lijve ondervonden: Hoe groter de leugen hoe meer mensen erin trapten. Hoe belachelijk, absurd, onmogelijk en hatelijk die leugens ook waren met betrekking tot de Joden, ze werden geloofd door een groot deel van de christenheid. Hitler heeft zelf keer op keer de meest bizarre leugens over de Joden rondgebazuind… ze werden geloofd door miljoenen.

Maar ook vandaag de dag is het niet anders. Ontelbaar veel leugens over Israël doen de ronde en beïnvloeden zelfs ook hoe christenen naar het Joodse volk kijken en met haar omgaan. In onderstaande video ontmaskert Wim Verwoerd die leugens.

Bekijk de video en lees hier meer op de website van Wim Verwoerd:


Wim Verwoerd
- Wim Verwoerd ziet verband tussen christendom en Jodenvervolging: "Sommige naziwetten waren één op één gelijk aan kerkelijke wetten"
- Gods oordeel over Europa vanwege het vergieten van onschuldig bloed
- Wim Verwoerd: "We moeten ons bekeren van het afzetten tegen de sabbat, de Bijbelse feesten en het herstel van Israël"
- Deze moeilijke vragen gaat Wim 75 jaar na de bevrijding niet uit de weg
Meer over Wim Verwoerd »

Reacties

T
Bij het ontstaan van de staat Israel werden de joden door een absolute overmacht. Maar God is groter. Het is werkelijk een wonder voor wie het zien wil.

Dat heeft de trots gekwetst van de tegenstanders. De haat maakt zo blind dat eigen leugens voor waar worden gehouden. Vier Arabische woorden die je moet weten: Taqiyya, Tawriya, Kitman en Muruna. https://bijbel.startkabel.nl/forum/?id=5196

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.