staaij
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

18 juni 2020 door Patrick Simons

Video: Kees van der Staaij hangt de vlag uit bij Joods restaurant dat doelwit was van antisemitisme

De SGP organiseerde maandag een werkbezoek in Amsterdam rondom het thema antisemitisme. Fractievoorzitter Kees van der Staaij en Roelof Bisschop bezochten onder andere de Hollandse Schouwburg en de Joodse school het Cheider. Er werd afgesloten met een maaltijd in HaCarmel. Het kosher restaurant was de afgelopen tijd meermaals het doelwit van antisemitisch geweld. Ook opperrabbijn Jacobs was aanwezig.

Kijk hieronder een compilatie van de dag!

Reacties

W
Kees, je bent een fantastisch boegbeeld voor ons aller geloof.
T
Bravo v.d. Staay. Weinigen weerstaan de druk om zich niet solidair te tonen met Joden. Die school is zo beveiligd dat het wel op een gevangenis lijkt. Doordat de vrijheid misbruikt wordt zien we veiligheidsmaatregels die de vrijheid beperken.

Wat die ¨verwarde¨ mannen mankeert is dat zij geleid worden door een geest van haat. Die haat wordt gepreekt in de islam. Die wordt niet verantwoordelijk gesteld omreden van godsdienstvrijheid.
C
Dank je Kees van der Staay , ik ben God dankbaar voor Mensen als jij, Het Joodse volk is net als Jezus ook Joods was, en mijn Messias, Liefde is wat ik voel voor het Joodse volk,e in Nederland mag er geen en nooit meet plaats zijn voor antisemitisme! En een ieder moet dat weten, wear hij of zij look vandaan komt, wij komen op voor jullie. Lees Romeinen hst 11. Ik bid voor de vrede van Jeruzalem en Israel.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.