Rebecca St. James
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

18 juni 2020 door Nienke Alblas

Bekende christelijke zangeres komt na jarenlange radiostilte met album en podcast

Na een lange tijd niets gehoord te hebben van Rebecca St. James, start de bekende christelijke pop-zangeres met een eigen podcast en een nieuw album. De Christian Post ging met haar in gesprek over de inhoud van haar muziek en de gesprekken die ze zal voeren met vrienden en familie.

"Zeven jaar geleden stopte ik onofficieel met het maken van muziek", vertelt St. James. "Ongeveer drie jaar geleden riep God me duidelijk terug naar de muziekindustrie. Ik zag dit niet zitten. Ik vond het zo fijn om als vrouw en moeder te leven, maar ondertussen wist ik ook dat God mij de gave van muziek en andere gaven heeft gegeven om hem te dienen." Het moment dat God de zangeres vroeg om weer te gaan zingen was naar haar zeggen 'een Damascus-ervaring'. "Het was voor mijn man en mij een radicale stap in geloof om na tien jaar terug te verhuizen naar Nashville met ons gezin." De afgelopen anderhalf jaar is Rebecca St. James bezig geweest met het schrijven en opnemen van nieuwe nummers voor een album dat in juli uitkomt.

Battle is The Lords is een van de nieuwe nummers die op het vrolijke album zal staan.

Naast het album laat de zangeres van zich horen in een nieuwe podcast. "Ik geloof dat we in een bijzondere tijd leven. Ik ga in gesprek in de podcasts met mensen die veel voor mij betekenen. De besproken thema's gaan over de seizoenen van het leven en welke rol wij als christen kunnen spelen in de maatschappij."

Lees het volledige artikel

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.