Bus Israël
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 juni 2020 door Israël Today

Buschauffeur in Israël berispt na spreken over Jezus

Je baan kwijtraken omdat je openlijk spreekt over Jezus? Die straf hangt een buschauffeur uit Israël boven het hoofd, zo meldt Israël Today.

‘De Tenach (Oude Testament) en het Nieuwe Testament zijn één. Als je het leest, voltooit het een het ander, en dan realiseer je je dat het allemaal van de Heilige Geest komt', predikte de chauffeur. De passagier, die weigerde zijn naam te geven, beweerde dat het delen van zijn geloof in Jezus door de chauffeur 'illegaal' was, blijkbaar omdat er kinderen in de bus zaten. Wat deze persoon hiermee bedoelt is onduidelijk. In Israël is het wettelijk niet verboden om het geloof in Jezus openlijk ter sprake te brengen.

Het busbedrijf Kavim, kwam met het volgende statement: ‘De zaak is bekend bij het bedrijf. Aangezien dit de tweede klacht over deze zaak is, en nadat de chauffeur zijn activiteiten niet heeft gestaakt, is hij opgeroepen voor een disciplinaire hoorzitting en zal het bedrijf zich buigen over het al dan niet voortzetten van zijn dienstverband.’

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.