Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 juni 2020 door Jeffrey Schipper

Nieuw concept DoorBrekers: Kerk@Homes door heel Nederland

DoorBrekers start met een nieuw concept: Kerk@Home. Kerk@Homes zijn kleine groepen die thuis samen de online diensten volgen. “Onze visie is dat uiteindelijk door heel het land Kerk@Homes ontstaan, waar iedereen welkom is: gelovig, ongelovig of zoekend”, aldus Peter Paauwe, voorganger en oprichter van DoorBrekers.

Steeds meer wordt het samenkomen met anderen gemist vanwege de beperkingen om fysiek samen te kunnen komen. Een Kerk@Home biedt mogelijkheden voor persoonlijke connectie en het samen beleven van de dienst. Dit kan men zelf organiseren met vrienden en bekenden, maar er zijn ook publieke Kerk@Homes beschikbaar, verspreid door het land. Deze Kerk@Homes zijn open voor iedereen: DoorBreker of niet-DoorBreker, dat maakt niet uit.

Daarnaast kan iedereen een publieke Kerk@Home ‘hosten’. DoorBrekers stelt daarvoor online diensten beschikbaar via YouTube en Facebook, die specifiek geschikt zijn voor de Kerk@Home. Ga naar DoorBrekers.nl/kerkathome voor meer info, voor een overzicht van publieke Kerk@Homes en een aanmeldoptie om een publieke Kerk@Home te ‘hosten’.

DoorBrekers is een moderne kerk, gestart in 2005 door Peter & Ilona Paauwe vanuit Barneveld, met inmiddels zes locaties in Nederland. Elke zondag zijn er online diensten, die live te volgen zijn via YouTube, Facebook en DoorBrekersonline.nl. Kijk voor meer informatie op DoorBrekers.nl.

Reacties

Schitterend concept en missionair.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.